Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία και την ασφάλεια της όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα. Η εταιρία μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις, μελέτες και εφαρμογές απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, προσφέροντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ποιότητα ,ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αντίληψη.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα και εμπορικά κέντρα. Ακόμα εκτελούμε ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως:

  • Ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις
  • Συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων
  • Πλήρη ηλεκτρολογική μελέτη καλωδιώσεων και φωτισμού & εγκατάσταση αυτών

Ολες οι Υπηρεσίες

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόβλημά σας είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την λύση που θα ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας.

Φ/Β εγκαταστάσεις “με το κλειδί στο χέρι”

Με 15-ετή εμπειρία στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ειδικευόμαστε στην μελέτη και κατασκευή (με το κλειδί στο χέρι) διασυνδεδεμένων και αυτόνομων Φ/Β εγκαταστάσεων.

Δείτε Περισσότερα

Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων, χώρων εστίασης, ξενοδοχείων και λοιπών κτιριακών μονάδων

Δείτε Περισσότερα

Hλεκτροφορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων (EVCS)

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον! Έως το 2030, το 10% των αυτοκινήτων, περίπου 550.000, θα πρέπει να είναι ηλεκτροκίνητα, (Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα)

Δείτε Περισσότερα